Продовжуючи проект «За родинним столом» хочемо представити українську страву «Густа капуста». Споконвіку господині с. Степашки готували цю традиційну для села страву, а ще вона мала в селі назву «Засипана капуста».
Ця страва відноситься до гарячих страв, як для щоденного вживання, так і для святкового столу.
У дні посту страва приправлялась олією з підсмаженою цибулею, а в звичайні дні з салом. В рецепт приготування входили: квашена капуста, картопля, пшоно…
Зазвичай «Густу капусту» готували в печі у глиняному горщику. По сьогоднішній день в селі підтримують і відтворюють традиції приготування цієї страви.
Цю подільську смакоту Ви полюбите з першої ложки! Отож ділимось з Вами особливим рецептом.
https://www.facebook.com/100074138605848/videos/1265230097787089