Продовження проекту «За родинним столом» – страва «Засипана капуста».

Засипана капуста

     Продовжуючи проект «За родинним столом» хочемо представити українську страву «Густа капуста». Споконвіку господині с. Степашки готували цю традиційну для села страву, а ще вона мала в селі назву «Засипана капуста».

      Ця страва відноситься до гарячих страв, як для щоденного вживання, так і для святкового столу.

      У дні посту страва приправлялась олією з підсмаженою цибулею, а в звичайні дні з салом. В рецепт приготування входили: квашена капуста, картопля, пшоно…

   Зазвичай «Густу капусту» готували в печі у глиняному горщику. По сьогоднішній день в селі підтримують і відтворюють традиції приготування цієї страви.

      Цю подільську смакоту Ви полюбите з першої ложки! Отож ділимось з Вами особливим рецептом.

 

https://www.facebook.com/100074138605848/videos/1265230097787089

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.


Оставить комментарий